HOUSE WAT.

Renovation//: New First Floor

Located in the Heart of Bondi, our new extension utilises a common beach house weather-board cladding. It’s continuous profile and contrasted existing ground level, accentuates the new extension, while the material choices ground it in its ‘beach-town’ context. With a clear material palette, consisting of natural timber, black and white we were able to translate these materials both externally and internally, where our concept for the project is felt throughout the house.

Harnessing the contexts narrow site, our approach was to introduce a sense of vertical communication with a 3×5 void and full height glazing, between the two levels.

Open living and dining areas combined with a section of high quality contemporary materials and finishes,compliment our clients busy lifestyle and family of four.

Design Team

 Sebastian Kaintoch, Bnedetta Gozzi, Christian Campoy,

 

 

 

ELEVATIONHOUSE WAT

kitchen10 WATSON STREET - BACKYARD